18 Temmuz 2011 Pazartesi

Maxi Etekler

Bu yaz uzuun uzuun etekler çok moda oldu.. Ve önümüzdei kış sezonunun defilleririnden anladığımız üzere bu akım biraz daha devam edecek gibi görünüyor.. Peki ya bu uzun etekleri nasıl kombinlemeli? Ben sizler için looklet.com da bir kaç kombin uygulaması yaptım. Beğeninize sunuyorum:)

- Burada kullandığım maxi etek Uterque marka ve nostajik etkilerle berber vintage havası var.. Bu kombini kokteyl, açılış, mini davet gibi katılımlarınzda kullanabilirsiniz. Ben ekru renkteki eteğin üzerine sütlü kahve tonunda siyah ayrıntıları olan ipek Rützou marka bluzle kullandım. Siyah kolye ile tamamladım..

-Aşağıdaki siyah etekle yine siyah bir üst tercih ettim. Ve kemerle tamamlayıp, Dantel yakalık kullandım. Nud rengi Ellos marka ayakkabı tercih ettim.Çanta olarak fuşya Jimmy Choo..



- Bu kombinde daha çok sokak tarzdan esinlenerek. Gri penye dokumalı etekle jean gömlek kullandım. Güneşten korunmak için gözlükler Gucci:)

- Ve son olarak rengi ile etkileyecek eteği renkli leopar desenli hırka ile kullanıp zara topuklu sandaletler tercih ettim. Versace kolyeyide takıverdim.

1 yorum:

  1. slm gri etek güzelmiş zara nın eski ürünümü yeni sezonda varmı acaba?

    YanıtlaSil